Warframe : TENNOCON 2018 En İyi MMO oyun

GenelNo Comments

··Warframe : TENNOCON 2018 En İyi MMO oyun

   Herkese merhaba Warframe severler. Karşınızda Fortuna.! Tennocon 2018 de oyunculara tanıtılan ve adeta dudak uçuklatan Warframe’e gelecek yenilikleri birlikte inceleyeceğiz.

   Öncelikle Venüs açık dünya güncellemesine geçmeden değinmek istediğim yenililikler var. PC, Playstation ve Xbox’tan sonra Nintendo platformunda da Warframe’ in yerini alacağını Tennocon’ da görmüş olduk. Prime Vault için açıklanan 2 Warframe Nyx Prime ve Rhino Prime oldu. Ayrıca update ile yeni Warframeler (Revenant ve Garuda), çeşitli silahlar, Limbo – Titania – Nyx (Konsept Aşamasında) Vauban – Nezha – Nidus (Renderları Alınmış) Deluxe skinleri, silah skinleri ve çeşitli aksesuarlar gelecek. Liset çıkarma gemisi için yeni bir görünüm ve renk paketi geliyor. Detaylı bilgi için videoyu izleyebilirsiniz. (süre 0:44)

   Venüs Fortuna’ ya gelecek olursak trailerdaki müzik seçiminde madenci kolonileri andıran atmosferin olduğu aşikar. Koloninin adı Solaris. Şimdi Venüs’te açık dünya “Ne alaka?” dedirtebilir. Burada koloninin lider Nef Anyo devreye giriyor. Nef Anyo Orokin halkının iklimlendirme teknolojisi ile yaşanılabilir hale getirdiği Venüs’e geri dönerek teknolojiyi yeniden aktif etmiş ve burayı Corpus’ lara açmış. Dünya Cetus’ da kendi yakın dövüş silahlarımız olan Zaw’ları yaratabildiğimiz gibi Venüs Fortuna’ da ise Kitgun denen yaratabiliyoruz. Ayrıca pet olarak da kendi Moa modelimizi tasarlayıp , yoldaş olarak kullanabileceğiz. Yeni ulaşım aracı olarak da uçan kaykay “Hover Board” eklenecek. Görevleri alma, yapılış şekli Cetus ile neredeyse aynı olacak.

  Avlanma konusuna gelince, hayvanların ayak izlerini takip edip, onların seslerini taklit eden bir ekipman (echolure) ile onları avlayacağız. Haritanın büyüklüğünden dolayı çeşit çeşit yaraktıklar ve yeni bosslar dahil olacak.

The Law of Retribution görevine aşinayız. Bu göreve benzer yeni görev dahil olacak. Detay için videoyu izleyebilirsiniz. (Süre 11:03)                                                                                                                                                                                     Ayrıca The Sacrifice görevini yapanlara bir sürpriz var. 🙂 İyi Seyirler. (Süre 21:25)

                                                                                                                                                                         

 

 

About the author:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Top